Reviews from Tousjee Deventer

Recent reviews

5.0
Melanie
Yesterday

Het was weer héérlijk!

Ronnie
27 September 2022
-
25 September 2022
Anoniem
12 September 2022

Heerlijk en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F M
8 September 2022
-
7 September 2022
Bas
3 September 2022
Melanie
28 August 2022

Smaakte heerlijk! Bestelling kwam wat later als in eerste instantie aangegeven: ik werd netjes gebeld daarover en kreeg een heerlijk extraatje bij mijn eten :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DG
27 August 2022

Altijd zeer tevreden, deze keer alleen totaal niet! Bowl met zalm en tonijn besteld en 1 met alleen tonijn, we kregen er 1 met zalm en tonijn en 1 met zalm.... Sausen hadden we apart gevraagd bakjes nog voor geen kwart gevuld, erg jammer!

Mel
14 August 2022

Het was zó heerlijk!

Kasper
4 August 2022

Heerlijk verse vis en andere ingrediënten van hoge kwaliteit! Supersnelle bezorging. Beste in Deventer!

Rotteveel/Bras
26 July 2022

Helaas was de kwaliteit niet zo als we gewend zijn van Tousjee. Niet gekoeld, veel te veel saus. Het kwam over als niet vers. We hebben het weg gegooid

Vivian
23 July 2022

Ik had de Rainbow Pokébowl besteld en die was hartstikke lekker, het bakje kon niet voller dus pluspunten daarvoor. De krabsalade in deze bowl vind ik zelf geen toevoeging dus die mag wat mij betreft wel weggelaten worden. Puntje van kritiek: toch aanbellen terwijl ik bij de notities aangegeven heb dat er een baby ligt te slapen dus graag aankloppen. Maar dit lijkt bij veel bezorgers fout te gaan.

Paul
19 July 2022

Mijn vriendin besteld hier regelmatig voor haarzelf en ze heeft nu ook eens een pokébowl voor mij besteld: heerlijk die Crispy Chicken!

Gerjanne de Ruiter
14 July 2022

Altijd prima! Ga zo door! ☀️

Melanie
8 July 2022

Het was weer heerlijk :-)

Daphne
27 June 2022

Lekker, vers en super service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C
21 June 2022

Super snel, super lekker!!!

Melanie
20 June 2022

Bedankt voor het héérlijke kado :-) !

Leonie
19 June 2022

Perfect!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

DdK
18 June 2022

Zoals altijd HEERLIJK, de beste in Deventer! Wasabi mag iets pittiger maar dat is persoonlijk!

Michel
12 June 2022
Melanie
11 June 2022

Super fijne pokébowls! Vriendelijke bezorger!

Debby
6 June 2022

Heerlijk gegeten, meer dan voldoende, absoluut voor herhaling vatbaar. Mooi op tijd bezorgd👌

Gert
29 May 2022

Na meerdere positieve ervaring nu een zware teleurstelling. 50 minuten later bezorgd dan in de mail aangegeven. Daarnaast was het warme gerecht inmiddels lauw, terwijl ik dat er bij besteld had, omdat ik zin had in wat warms. Bezorger bood wel netjes excuses aan voor de late bezorging.

Melanie
28 May 2022

Super lekker! Zelfs mijn vriend, die normaalgesproken echt geen pokébowl fan is, is lyrisch!

M
21 May 2022

Heerlijke pokébowl, fijn dat het ook met bloemkoolrijst kan!

Smit
19 May 2022
Rosalie
13 May 2022

Super fijne pokébowls! En wat een lekkere extraatjes erbij, bedankt!

Melanie
9 May 2022

Heerlijk! Lekker warme kip en rijst! Goed gemarineerd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nana Teering-Keizer
7 May 2022

Spicy crispy chicken pokébowl besteld en om 18.00. laten bezorgen. De vriendelijke en beleefde jongen was ruim op tijd. De pokébowl was heeeeeeerlijk. Zal zeker weer bij Tousjee bestellen alleen jammer dat het niet goedkoper is.

Anoniem
6 May 2022

Verse producten, goede smaak, prima hoeveelheid en keurige bezorging. Oftewel…dit smaakt naar meer!

Michel Teunissen
4 May 2022
Iris
1 May 2022

Snel bezorgd, goede hoeveelheid en lekker vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mel
28 April 2022

Goed verzorgde pokébowl! Bedankt voor de extraatjes :-)!

Melanie
28 April 2022

Het was wéér erg lekker!

Lady Di
23 April 2022

Bezorging was super snel. Werd zelfs netjes gebeld dat ze eerder kwamen bezorgen dan aangeven. Eten was meer dan voldoende en goed.

Melanie
21 April 2022

Heerlijke pokébowls!

.indeventer.
13 April 2022

Heerlijk eten. En supersnelle bestelling! Voor herhaling vatbaar

Dennis
11 April 2022

Wederom heerlijke pokebowl met crispy chicken erbij.

Iwan Siemelink
10 April 2022

Alles gewoon top: van online bestellen en op tijd bezorgen tot heerlijke kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linn
7 April 2022

Nornaliter is de bestelling er binnen 20 minuten. Nu heb ik na drie kwartier gebeld waar het bleef. Uit eindelijk een uur moeten wachten. Als ik dit van tevoren had geweten dan hadden we ons er op in kunnen stellen, nu was het wachten niet heel prettig. Het eten was superlekker!!!

J.
7 April 2022

Door wat problemen moesten wij langer wachten, kan iedereen overkomen, we werden netjes op de hoogte gehouden. Beste pokebowl! Goede en verrassende combinaties. Dit wordt een vast adres.

Erna
7 April 2022

Altijd smullen met een pokebowl van Tousjee 😄👍

Catherine
6 April 2022

Hoeveelheid vis minder dan gewend, consistentie van laatste bestellingen niet zo goed als we van jullie gewend zijn. Jammer want we zijn fan

...
6 April 2022

Zorg dat de deksel vastgeplakt is met plakband

Anne Venema
3 April 2022
Anne
2 April 2022
Gerjanne de Ruiter
29 March 2022

Het was heel erg lekker en een hele spontane vriendelijke bezorger! Ook het telefoontje vooraf voor wat info over het gerecht was niets op aan te merken! Kortom: dikke plus voor jullie!

Dennis
21 March 2022

Afgehaald bij wijze van uitzondering. Eten was lekker, pokebowl. Goede hoeveelheid, niet de goedkoopste maar wel erg lekker.

Kristianne
20 March 2022

Lekker, vers en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melanie
15 March 2022

Smaakte heerlijk! Lekker extraatje, bedankt :-) !

E
10 March 2022

Zeer goed gevulde en heerlijke pokebowl!

IB
10 March 2022
Corien
6 March 2022
LB
4 March 2022
Ilse
2 March 2022

Altijd weer van goede kwaliteit en smaak. Maar waar zijn de lekkere chocolaatjes en mintjes gebleven?

Reaction from Tousjee

Beste Ilse, Bedankt voor het compliment! De tiny tony's doen we altijd nog bij de bestellingen. Ik denk dat we deze helaas vergeten zijn. Bj. de volgende bestelling even vermelden dat u deze miste dan maken we er 2 tony's van :)

Melanie
2 March 2022

Het was héérlijk! En wat een lekkere snack erbij, super bedankt!

Paul
2 March 2022

Smaakte heerlijk! Mango was helaas niet zo vers!

Peter van den Hengel
26 February 2022
Sabine
23 February 2022

Erg lekker en tijdige bezorging!

Ben
22 February 2022
Jessica
22 February 2022

De crispy garnalen waren helaas niet crispy maar erg zacht.

erwin
21 February 2022

goede service, zeker met dit weer, mooi op tijd en heerlijk genoten

Giel
21 February 2022

Jaa, lekker!

Diks
20 February 2022

Perfecte bezorging en het eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meike
20 February 2022
V
19 February 2022
Anoniem
16 February 2022

Genieten!

Anoniem
16 February 2022

Het was prima, niet bijzonder. Veel topping maar amper rijst? Ook waren de vega kipstukjes ontzettend hard. Ik zou niet opnieuw bestellen. (Vegan bestelling)

Melanie
15 February 2022

Heerlijk gegeten! Jullie PokéBowls zijn echt de beste van Deventer!

B
14 February 2022
J.W.
13 February 2022

Toffe valentijnactie met de heerlijke Rainbow Bowl, bakje verse zalm & drinken erbij!

Simone
7 February 2022

Afgelopen vrijdag voor het eerst besteld. Het was heerlijk ,vers en snel .

Catherine
2 February 2022
Marcia
2 February 2022

Het heeft allemaal heerlijk gesmaakt we gaan zeker vaker bij jullie bestellen 👍👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bedankt Roos
31 January 2022

Op tijd bezorgd, zelfs op een zondag. Hele vriendelijke en attente medewerkers vooral Roos

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pien
28 January 2022

Altijd super snel, en nog nooit tegen gevallen!!

Myriam
26 January 2022

Subliem! Zo ongelooflijk lekker. Absoluut de beste poke bowls.

Bart
26 January 2022

Tijd tot levering duurde lang, 1,5 uur gewacht. Warme snacks waren koud en de kwaliteit was veel en veel minder. Hebben vaak besteld maar zouden niet snel nog een keer bestellen

Q
25 January 2022

Minder goed gevulde bowl dan bij andere aanbieders

Mark
24 January 2022
J.Wiklef
14 January 2022

Was weer lekker, alleen zaten er geen koriander snippers bij :-(

Marlijn
13 January 2022
Julia
11 January 2022
Giel
11 January 2022

Het is elke keer weer bourgondisch smikkelen. 👍

Rachel
8 January 2022

Voor de eerste keer een pokebowl besteld, was heerlijk! Bezorging was ook snel en binnen de aangegeven tijd! Top👍🏽!

Margreet
7 January 2022

3 kwartier later dan gepland. Goed opgelost!!

Marco
2 January 2021

Bezorging was exact op het gevraagde tijdstip. Op één van de gerechten zat onrijpe avocado. Avocado was daardoor helaas oneetbaar.

Marlijn
29 December 2021

Jammer genoeg waren een aantal ingrediënten op, maar netjes en vriendelijk met ons overlegd welke alternatieven we wilden hebben. Top

Margreet
24 December 2021

De rainbow bowl is zo heerlijk

Margreet
16 December 2021

Rainbow bowl is heerlijk

Pietje Horjus
12 December 2021

Mooi op tijd bij hotel bezorgd. Het was weer heerlkjk en gezond eten! Super en zeker aan te bevelen!

Daan
28 November 2021

Jaaa, lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjen
22 November 2021

Binnen een half uur bezorgd op zondagavond en het was ook nog eens een heerlijke rainbow poké bowl

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark Bottenberg
17 November 2021
Kim
14 November 2021

Wederom heerlijk gegeten. Alles is vers en dat proef je! De bezorger was iets te laat en deed daarom drinken bij de bestelling. Wat een service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron Ron
14 November 2021

Heerlijk

Céline
5 November 2021

Om 17.45 besteld voor 18.30 en het eten was er pas om 19.30, erg vervelend.

Margreet
4 November 2021

Erg lekker en zeker in mijn lijst van favorieten!!

Sander
29 October 2021
Monique
28 October 2021

Lekkere poke bowl en vriendelijke jongeman dat bezorgde

J.W.
27 October 2021

Voor het eerst besteld hier, en de PokeBowl zag er goed uit. Het was erg lekker. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Bas
25 October 2021

Elke keer weer goed hier! Rainbow pokebowl, met echt lekkere vis. Vers fruit en groentes, goede smaakcombinatie. Gewoon top! Volgende keer proberen we de bloemkoolrijst, nog gezonder :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Horst
19 October 2021

Ontbraken betaalde ingrediënten in de bowl waardoor hij flauw smaakte. Daarnaast was de kwaliteit van de tonijn niet goed, droog en stug. Uiteindelijk de bowl dus maar niet gegeten omdat er zo weinig overbleef. Erg teleurstellend…

Marja
15 October 2021

Top

Monique
13 October 2021

Erg lekkere poke bowl en super snelle bezorgenong, helemaal top!

Rozan
3 October 2021

Snelle bezorging en super poké bowls!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alet
30 September 2021

Lekkere verse toppings, ruime porties. Snelle levering.

Willem
30 September 2021

Ik wilde iets aangepast hebben van mijn online bestelling. Belde op, helemaal geen probleem, werd aangepast, ook al kostte het het bedrijf iets, kosteloos. Ruim op tijd bezorgd ennnnn...... traditioneel heerlijk!

Twello
25 September 2021

Beetje jammer dat deze keer niet alle ingrediënten op de poke bowl zaten die ik wel had aangegeven. Kwaliteit is super net als altijd.

Erwin
20 September 2021

Top service en heerlijk poke bowl, kortom genoten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilse
15 September 2021

Per ongeluk verkeerde bestelling gekregen. Binnen 5 minuten een nieuwe gekregen MET lekker veel chocolaatjes! Goede service!

Nicole
4 September 2021

De pokebowl lekker maar wel erg klein voor de prijs die je ervoor betaald. Ook ontbraken de wasabiflakes waar ik extra voor bij betaald had.

Reaction from Tousjee

Hoi Nicole, excuses voor de vergeten wasabi flakes. Deze hebben wij geretourneerd naar u!

Imke
29 August 2021
Erna
26 August 2021

Erg lekker en normaal is een grote portie. Eerder bezorgd dan gemeld. 👍

Ilse
25 August 2021

Wederom top! Verse ingrediënten en bloemkoolrijst is een uitkomst als je koolhydraatarm wilt eten.

Sanne
24 August 2021
Rene
22 August 2021

Lekkere maaltijd, exact volgens bestelling en mooi op tijd. Voor herhaling vatbaar

Marlou
21 August 2021
Alet
20 August 2021

Het eten was heerlijk, ruime hoeveelheid en lekkere verse topping. Bezorging was niet op tijd maar er werden wel netjes excuses aangeboden en als gebaar wat extra geleverd. Voor herhaling vatbaar.

judith
17 August 2021

Top gegeten. Heerlijke verse producten. Incl tiny tony en mentosje. Helemaal compleet. Bezorging perfect op tijd.

Im
17 August 2021

Eindelijk een gezonde afhaal variant. Superlekker, zelf bowl samengesteld. Binnen een kwartier na bestelling bezorgd!

van der Rijt
12 August 2021

Duurde 1 uur en 15 minuten voor de bestelling werd geleverd, dit vond ik vrij lang. Pokebowl was van goede kwaliteit, erg lekker. Ga zeker nog een keer bestellen!

Robin
12 August 2021

Erg lekker en vers!

Timo
6 August 2021

Heerlijk gegeten. Lekkere verse producten. Vriendelijke bezorger die mooi op tijd was. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mark
5 August 2021
Eric
5 August 2021

Lekker eten, net iets anders dan wat je normaal aangeboden krijgt, meer dan genoeg, bezorgd precies op tijd en door een vriendelijke bezorger.

Marja
3 August 2021

Supervers en heerlijk

Ilse
2 August 2021

Netjes op tijd, compleet geleverd met stokjes, sojasaus, chocolaatje en pepermuntje. En erg smakelijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arjan
30 July 2021

Originele ingrediënten. Wel wat weinig rijst.

Danielle
28 July 2021

Netjes op tijd, was heerlijk voor herhaling zeer zekers

Elroy
26 July 2021

Ik had in mijn auto de bestelling gedaan en de auto geparkeerd voor jullie pand, en hoefde alleen te wachten toen jullie het bij mij leverden. Het smaakte goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sanne
25 July 2021

Er mag wel wat meer rijstazijn in want de sushi rijst smaakt naar normale rijst.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pien
25 July 2021

De pokebowl was aardig smaakloos en zompig. De rijst was super plakkerig. De bezorging was snel, dat is fijn! Overigens ook een vriendelijke bezorger. Ik ga hier geen pokebowl meer bestellen, de kwaliteit van het eten was gewoon echt slecht. Helaas

Petra
23 July 2021

Super lekker gegeten en een geweldige service

keesp
14 July 2021

Eerlijke producten, misschien niet super spannend maar wel veel verse groente en fruit. Ik heb zelf diabetes 2 en wacht vol spanning op een poké bowl waar rijst vervangen is door bonen!

Anoniem
13 July 2021

Duidelijk aangegeven wanneer bezorgd ging worden. Helaas was de pokebowl is te grof kwa ingrediënten. Had kleiner gesneden mogen worden. De stukken vis waren weer kleiner dan gewend bij andere sushi bezorging. De bowl zat zo vol dat het eten ook een uitdaging werd.

Bram
8 July 2021

Heerlijke pokebowl. Lekker en krokante kip. Bezorgtijd was snel. K raad je aan om te bestellen!

Nicole
2 July 2021

Spicy salmon pokébowl besteld, deze was erg lekker! Het was niet super spicy, eerder licht pittig. De sirachamayonaise maakte het echt af. Wel jammer dat er een kortingscode op de site stond die niet werkte. Deze code stond ook op een flyer bij de bestelling, maar deze was maar geldig t/m 30 juni. Verder niets aan te merken!

Bas
30 June 2021

Heeeeeeerrrlijk! Echt wederom een top pokebowl, de rainbow bowl.

Ans
29 June 2021

Lekker en echt genoeg voor één persoon.

Marco
28 June 2021

Op tijd en wat we besteld hadden was top en boven verwachting. Zeker voor herhaling vatbaar

Sabine Ester-Groenen
27 June 2021

Mooi op tijd en goede kwaliteit!

Anoniem
25 June 2021
Roelofs
24 June 2021

Wij vonden de porties kip en zalm erg klein.volgens voedings adviezen moet je gemiddeld 100 gram vlees of vis eten. Daar voldoen de porties niet aan.

Inge
23 June 2021
Smit
20 June 2021

Zalig! En snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mar
18 June 2021

De kwaliteit van onze pokébowls was matig. Overgoten met een flinke hoeveelheid mayonaise. Dat komt het uiterlijk niet ten goede. De smaak was ook matig. De bezorging was een kwartier te laat. Ik ben het zelf op gaan halen. Ter compensatie kreeg ik 2 flesjes sap.

Frederiek
15 June 2021

Dik tevreden..heerlijke poke bowls

Bas
14 June 2021

Eerste keer hier besteld om te proberen. De Rainbow Pokebowl gekozen, en die was absoluut voor herhaling vatbaar. Heerlijke ingrediënten, goede vis, mooie verse avocado. En perfect op tijd bezorgd. Top dus! Dit gaan we snel nog eena doen.

Anoniem
12 June 2021
Frank
10 June 2021

Top eten goeie smaken

Lieke
10 June 2021

Al 2x besteld. Beide keren top. Dacht laatst ik maak het zelf. Maar voor 1 persoon is het echt goedkoper en lekkerder om het door hun te laten maken😊

Anron
4 June 2021

Hele matige ebi tempura. Koud en zompig. Dat je hier 4 euro voor durft te vragen...zo de prullenbak in... niet gewend in Enschede. Rest was prima.

Marjolein
3 June 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!