Avaliações de Tousjee Deventer

Avaliações recentes

5.0
Melanie
Ontem

Het was weer héérlijk!

Ronnie
27 setembro 2022
-
25 setembro 2022
Anoniem
12 setembro 2022

Heerlijk en snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F M
8 setembro 2022
-
7 setembro 2022
Bas
3 setembro 2022
Melanie
28 agosto 2022

Smaakte heerlijk! Bestelling kwam wat later als in eerste instantie aangegeven: ik werd netjes gebeld daarover en kreeg een heerlijk extraatje bij mijn eten :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

DG
27 agosto 2022

Altijd zeer tevreden, deze keer alleen totaal niet! Bowl met zalm en tonijn besteld en 1 met alleen tonijn, we kregen er 1 met zalm en tonijn en 1 met zalm.... Sausen hadden we apart gevraagd bakjes nog voor geen kwart gevuld, erg jammer!

Mel
14 agosto 2022

Het was zó heerlijk!

Kasper
4 agosto 2022

Heerlijk verse vis en andere ingrediënten van hoge kwaliteit! Supersnelle bezorging. Beste in Deventer!

Rotteveel/Bras
26 julho 2022

Helaas was de kwaliteit niet zo als we gewend zijn van Tousjee. Niet gekoeld, veel te veel saus. Het kwam over als niet vers. We hebben het weg gegooid

Vivian
23 julho 2022

Ik had de Rainbow Pokébowl besteld en die was hartstikke lekker, het bakje kon niet voller dus pluspunten daarvoor. De krabsalade in deze bowl vind ik zelf geen toevoeging dus die mag wat mij betreft wel weggelaten worden. Puntje van kritiek: toch aanbellen terwijl ik bij de notities aangegeven heb dat er een baby ligt te slapen dus graag aankloppen. Maar dit lijkt bij veel bezorgers fout te gaan.

Paul
19 julho 2022

Mijn vriendin besteld hier regelmatig voor haarzelf en ze heeft nu ook eens een pokébowl voor mij besteld: heerlijk die Crispy Chicken!

Gerjanne de Ruiter
14 julho 2022

Altijd prima! Ga zo door! ☀️

Melanie
8 julho 2022

Het was weer heerlijk :-)

Daphne
27 junho 2022

Lekker, vers en super service!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C
21 junho 2022

Super snel, super lekker!!!

Melanie
20 junho 2022

Bedankt voor het héérlijke kado :-) !

Leonie
19 junho 2022

Perfect!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

DdK
18 junho 2022

Zoals altijd HEERLIJK, de beste in Deventer! Wasabi mag iets pittiger maar dat is persoonlijk!

Michel
12 junho 2022
Melanie
11 junho 2022

Super fijne pokébowls! Vriendelijke bezorger!

Debby
6 junho 2022

Heerlijk gegeten, meer dan voldoende, absoluut voor herhaling vatbaar. Mooi op tijd bezorgd👌

Gert
29 maio 2022

Na meerdere positieve ervaring nu een zware teleurstelling. 50 minuten later bezorgd dan in de mail aangegeven. Daarnaast was het warme gerecht inmiddels lauw, terwijl ik dat er bij besteld had, omdat ik zin had in wat warms. Bezorger bood wel netjes excuses aan voor de late bezorging.

Melanie
28 maio 2022

Super lekker! Zelfs mijn vriend, die normaalgesproken echt geen pokébowl fan is, is lyrisch!

M
21 maio 2022

Heerlijke pokébowl, fijn dat het ook met bloemkoolrijst kan!

Smit
19 maio 2022
Rosalie
13 maio 2022

Super fijne pokébowls! En wat een lekkere extraatjes erbij, bedankt!

Melanie
9 maio 2022

Heerlijk! Lekker warme kip en rijst! Goed gemarineerd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nana Teering-Keizer
7 maio 2022

Spicy crispy chicken pokébowl besteld en om 18.00. laten bezorgen. De vriendelijke en beleefde jongen was ruim op tijd. De pokébowl was heeeeeeerlijk. Zal zeker weer bij Tousjee bestellen alleen jammer dat het niet goedkoper is.

Anoniem
6 maio 2022

Verse producten, goede smaak, prima hoeveelheid en keurige bezorging. Oftewel…dit smaakt naar meer!

Michel Teunissen
4 maio 2022
Iris
1 maio 2022

Snel bezorgd, goede hoeveelheid en lekker vers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mel
28 abril 2022

Goed verzorgde pokébowl! Bedankt voor de extraatjes :-)!

Melanie
28 abril 2022

Het was wéér erg lekker!

Lady Di
23 abril 2022

Bezorging was super snel. Werd zelfs netjes gebeld dat ze eerder kwamen bezorgen dan aangeven. Eten was meer dan voldoende en goed.

Melanie
21 abril 2022

Heerlijke pokébowls!

.indeventer.
13 abril 2022

Heerlijk eten. En supersnelle bestelling! Voor herhaling vatbaar

Dennis
11 abril 2022

Wederom heerlijke pokebowl met crispy chicken erbij.

Iwan Siemelink
10 abril 2022

Alles gewoon top: van online bestellen en op tijd bezorgen tot heerlijke kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linn
7 abril 2022

Nornaliter is de bestelling er binnen 20 minuten. Nu heb ik na drie kwartier gebeld waar het bleef. Uit eindelijk een uur moeten wachten. Als ik dit van tevoren had geweten dan hadden we ons er op in kunnen stellen, nu was het wachten niet heel prettig. Het eten was superlekker!!!

J.
7 abril 2022

Door wat problemen moesten wij langer wachten, kan iedereen overkomen, we werden netjes op de hoogte gehouden. Beste pokebowl! Goede en verrassende combinaties. Dit wordt een vast adres.

Erna
7 abril 2022

Altijd smullen met een pokebowl van Tousjee 😄👍

Catherine
6 abril 2022

Hoeveelheid vis minder dan gewend, consistentie van laatste bestellingen niet zo goed als we van jullie gewend zijn. Jammer want we zijn fan

...
6 abril 2022

Zorg dat de deksel vastgeplakt is met plakband

Anne Venema
3 abril 2022
Anne
2 abril 2022
Gerjanne de Ruiter
29 março 2022

Het was heel erg lekker en een hele spontane vriendelijke bezorger! Ook het telefoontje vooraf voor wat info over het gerecht was niets op aan te merken! Kortom: dikke plus voor jullie!

Dennis
21 março 2022

Afgehaald bij wijze van uitzondering. Eten was lekker, pokebowl. Goede hoeveelheid, niet de goedkoopste maar wel erg lekker.

Kristianne
20 março 2022

Lekker, vers en snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Melanie
15 março 2022

Smaakte heerlijk! Lekker extraatje, bedankt :-) !

E
10 março 2022

Zeer goed gevulde en heerlijke pokebowl!

IB
10 março 2022
Corien
6 março 2022
LB
4 março 2022
Ilse
2 março 2022

Altijd weer van goede kwaliteit en smaak. Maar waar zijn de lekkere chocolaatjes en mintjes gebleven?

Reacção a Tousjee

Beste Ilse, Bedankt voor het compliment! De tiny tony's doen we altijd nog bij de bestellingen. Ik denk dat we deze helaas vergeten zijn. Bj. de volgende bestelling even vermelden dat u deze miste dan maken we er 2 tony's van :)

Melanie
2 março 2022

Het was héérlijk! En wat een lekkere snack erbij, super bedankt!

Paul
2 março 2022

Smaakte heerlijk! Mango was helaas niet zo vers!

Peter van den Hengel
26 fevereiro 2022
Sabine
23 fevereiro 2022

Erg lekker en tijdige bezorging!

Ben
22 fevereiro 2022
Jessica
22 fevereiro 2022

De crispy garnalen waren helaas niet crispy maar erg zacht.

erwin
21 fevereiro 2022

goede service, zeker met dit weer, mooi op tijd en heerlijk genoten

Giel
21 fevereiro 2022

Jaa, lekker!

Diks
20 fevereiro 2022

Perfecte bezorging en het eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meike
20 fevereiro 2022
V
19 fevereiro 2022
Anoniem
16 fevereiro 2022

Genieten!

Anoniem
16 fevereiro 2022

Het was prima, niet bijzonder. Veel topping maar amper rijst? Ook waren de vega kipstukjes ontzettend hard. Ik zou niet opnieuw bestellen. (Vegan bestelling)

Melanie
15 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten! Jullie PokéBowls zijn echt de beste van Deventer!

B
14 fevereiro 2022
J.W.
13 fevereiro 2022

Toffe valentijnactie met de heerlijke Rainbow Bowl, bakje verse zalm & drinken erbij!

Simone
7 fevereiro 2022

Afgelopen vrijdag voor het eerst besteld. Het was heerlijk ,vers en snel .

Catherine
2 fevereiro 2022
Marcia
2 fevereiro 2022

Het heeft allemaal heerlijk gesmaakt we gaan zeker vaker bij jullie bestellen 👍👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bedankt Roos
31 janeiro 2022

Op tijd bezorgd, zelfs op een zondag. Hele vriendelijke en attente medewerkers vooral Roos

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pien
28 janeiro 2022

Altijd super snel, en nog nooit tegen gevallen!!

Myriam
26 janeiro 2022

Subliem! Zo ongelooflijk lekker. Absoluut de beste poke bowls.

Bart
26 janeiro 2022

Tijd tot levering duurde lang, 1,5 uur gewacht. Warme snacks waren koud en de kwaliteit was veel en veel minder. Hebben vaak besteld maar zouden niet snel nog een keer bestellen

Q
25 janeiro 2022

Minder goed gevulde bowl dan bij andere aanbieders

Mark
24 janeiro 2022
J.Wiklef
14 janeiro 2022

Was weer lekker, alleen zaten er geen koriander snippers bij :-(

Marlijn
13 janeiro 2022
Julia
11 janeiro 2022
Giel
11 janeiro 2022

Het is elke keer weer bourgondisch smikkelen. 👍

Rachel
8 janeiro 2022

Voor de eerste keer een pokebowl besteld, was heerlijk! Bezorging was ook snel en binnen de aangegeven tijd! Top👍🏽!

Margreet
7 janeiro 2022

3 kwartier later dan gepland. Goed opgelost!!

Marco
2 janeiro 2021

Bezorging was exact op het gevraagde tijdstip. Op één van de gerechten zat onrijpe avocado. Avocado was daardoor helaas oneetbaar.

Marlijn
29 dezembro 2021

Jammer genoeg waren een aantal ingrediënten op, maar netjes en vriendelijk met ons overlegd welke alternatieven we wilden hebben. Top

Margreet
24 dezembro 2021

De rainbow bowl is zo heerlijk

Margreet
16 dezembro 2021

Rainbow bowl is heerlijk

Pietje Horjus
12 dezembro 2021

Mooi op tijd bij hotel bezorgd. Het was weer heerlkjk en gezond eten! Super en zeker aan te bevelen!

Daan
28 novembro 2021

Jaaa, lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arjen
22 novembro 2021

Binnen een half uur bezorgd op zondagavond en het was ook nog eens een heerlijke rainbow poké bowl

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark Bottenberg
17 novembro 2021
Kim
14 novembro 2021

Wederom heerlijk gegeten. Alles is vers en dat proef je! De bezorger was iets te laat en deed daarom drinken bij de bestelling. Wat een service!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ron Ron
14 novembro 2021

Heerlijk

Céline
5 novembro 2021

Om 17.45 besteld voor 18.30 en het eten was er pas om 19.30, erg vervelend.

Margreet
4 novembro 2021

Erg lekker en zeker in mijn lijst van favorieten!!

Sander
29 outubro 2021
Monique
28 outubro 2021

Lekkere poke bowl en vriendelijke jongeman dat bezorgde

J.W.
27 outubro 2021

Voor het eerst besteld hier, en de PokeBowl zag er goed uit. Het was erg lekker. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Bas
25 outubro 2021

Elke keer weer goed hier! Rainbow pokebowl, met echt lekkere vis. Vers fruit en groentes, goede smaakcombinatie. Gewoon top! Volgende keer proberen we de bloemkoolrijst, nog gezonder :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Horst
19 outubro 2021

Ontbraken betaalde ingrediënten in de bowl waardoor hij flauw smaakte. Daarnaast was de kwaliteit van de tonijn niet goed, droog en stug. Uiteindelijk de bowl dus maar niet gegeten omdat er zo weinig overbleef. Erg teleurstellend…

Marja
15 outubro 2021

Top

Monique
13 outubro 2021

Erg lekkere poke bowl en super snelle bezorgenong, helemaal top!

Rozan
3 outubro 2021

Snelle bezorging en super poké bowls!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alet
30 setembro 2021

Lekkere verse toppings, ruime porties. Snelle levering.

Willem
30 setembro 2021

Ik wilde iets aangepast hebben van mijn online bestelling. Belde op, helemaal geen probleem, werd aangepast, ook al kostte het het bedrijf iets, kosteloos. Ruim op tijd bezorgd ennnnn...... traditioneel heerlijk!

Twello
25 setembro 2021

Beetje jammer dat deze keer niet alle ingrediënten op de poke bowl zaten die ik wel had aangegeven. Kwaliteit is super net als altijd.

Erwin
20 setembro 2021

Top service en heerlijk poke bowl, kortom genoten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilse
15 setembro 2021

Per ongeluk verkeerde bestelling gekregen. Binnen 5 minuten een nieuwe gekregen MET lekker veel chocolaatjes! Goede service!

Nicole
4 setembro 2021

De pokebowl lekker maar wel erg klein voor de prijs die je ervoor betaald. Ook ontbraken de wasabiflakes waar ik extra voor bij betaald had.

Reacção a Tousjee

Hoi Nicole, excuses voor de vergeten wasabi flakes. Deze hebben wij geretourneerd naar u!

Imke
29 agosto 2021
Erna
26 agosto 2021

Erg lekker en normaal is een grote portie. Eerder bezorgd dan gemeld. 👍

Ilse
25 agosto 2021

Wederom top! Verse ingrediënten en bloemkoolrijst is een uitkomst als je koolhydraatarm wilt eten.

Sanne
24 agosto 2021
Rene
22 agosto 2021

Lekkere maaltijd, exact volgens bestelling en mooi op tijd. Voor herhaling vatbaar

Marlou
21 agosto 2021
Alet
20 agosto 2021

Het eten was heerlijk, ruime hoeveelheid en lekkere verse topping. Bezorging was niet op tijd maar er werden wel netjes excuses aangeboden en als gebaar wat extra geleverd. Voor herhaling vatbaar.

judith
17 agosto 2021

Top gegeten. Heerlijke verse producten. Incl tiny tony en mentosje. Helemaal compleet. Bezorging perfect op tijd.

Im
17 agosto 2021

Eindelijk een gezonde afhaal variant. Superlekker, zelf bowl samengesteld. Binnen een kwartier na bestelling bezorgd!

van der Rijt
12 agosto 2021

Duurde 1 uur en 15 minuten voor de bestelling werd geleverd, dit vond ik vrij lang. Pokebowl was van goede kwaliteit, erg lekker. Ga zeker nog een keer bestellen!

Robin
12 agosto 2021

Erg lekker en vers!

Timo
6 agosto 2021

Heerlijk gegeten. Lekkere verse producten. Vriendelijke bezorger die mooi op tijd was. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mark
5 agosto 2021
Eric
5 agosto 2021

Lekker eten, net iets anders dan wat je normaal aangeboden krijgt, meer dan genoeg, bezorgd precies op tijd en door een vriendelijke bezorger.

Marja
3 agosto 2021

Supervers en heerlijk

Ilse
2 agosto 2021

Netjes op tijd, compleet geleverd met stokjes, sojasaus, chocolaatje en pepermuntje. En erg smakelijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arjan
30 julho 2021

Originele ingrediënten. Wel wat weinig rijst.

Danielle
28 julho 2021

Netjes op tijd, was heerlijk voor herhaling zeer zekers

Elroy
26 julho 2021

Ik had in mijn auto de bestelling gedaan en de auto geparkeerd voor jullie pand, en hoefde alleen te wachten toen jullie het bij mij leverden. Het smaakte goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sanne
25 julho 2021

Er mag wel wat meer rijstazijn in want de sushi rijst smaakt naar normale rijst.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pien
25 julho 2021

De pokebowl was aardig smaakloos en zompig. De rijst was super plakkerig. De bezorging was snel, dat is fijn! Overigens ook een vriendelijke bezorger. Ik ga hier geen pokebowl meer bestellen, de kwaliteit van het eten was gewoon echt slecht. Helaas

Petra
23 julho 2021

Super lekker gegeten en een geweldige service

keesp
14 julho 2021

Eerlijke producten, misschien niet super spannend maar wel veel verse groente en fruit. Ik heb zelf diabetes 2 en wacht vol spanning op een poké bowl waar rijst vervangen is door bonen!

Anoniem
13 julho 2021

Duidelijk aangegeven wanneer bezorgd ging worden. Helaas was de pokebowl is te grof kwa ingrediënten. Had kleiner gesneden mogen worden. De stukken vis waren weer kleiner dan gewend bij andere sushi bezorging. De bowl zat zo vol dat het eten ook een uitdaging werd.

Bram
8 julho 2021

Heerlijke pokebowl. Lekker en krokante kip. Bezorgtijd was snel. K raad je aan om te bestellen!

Nicole
2 julho 2021

Spicy salmon pokébowl besteld, deze was erg lekker! Het was niet super spicy, eerder licht pittig. De sirachamayonaise maakte het echt af. Wel jammer dat er een kortingscode op de site stond die niet werkte. Deze code stond ook op een flyer bij de bestelling, maar deze was maar geldig t/m 30 juni. Verder niets aan te merken!

Bas
30 junho 2021

Heeeeeeerrrlijk! Echt wederom een top pokebowl, de rainbow bowl.

Ans
29 junho 2021

Lekker en echt genoeg voor één persoon.

Marco
28 junho 2021

Op tijd en wat we besteld hadden was top en boven verwachting. Zeker voor herhaling vatbaar

Sabine Ester-Groenen
27 junho 2021

Mooi op tijd en goede kwaliteit!

Anoniem
25 junho 2021
Roelofs
24 junho 2021

Wij vonden de porties kip en zalm erg klein.volgens voedings adviezen moet je gemiddeld 100 gram vlees of vis eten. Daar voldoen de porties niet aan.

Inge
23 junho 2021
Smit
20 junho 2021

Zalig! En snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mar
18 junho 2021

De kwaliteit van onze pokébowls was matig. Overgoten met een flinke hoeveelheid mayonaise. Dat komt het uiterlijk niet ten goede. De smaak was ook matig. De bezorging was een kwartier te laat. Ik ben het zelf op gaan halen. Ter compensatie kreeg ik 2 flesjes sap.

Frederiek
15 junho 2021

Dik tevreden..heerlijke poke bowls

Bas
14 junho 2021

Eerste keer hier besteld om te proberen. De Rainbow Pokebowl gekozen, en die was absoluut voor herhaling vatbaar. Heerlijke ingrediënten, goede vis, mooie verse avocado. En perfect op tijd bezorgd. Top dus! Dit gaan we snel nog eena doen.

Anoniem
12 junho 2021
Frank
10 junho 2021

Top eten goeie smaken

Lieke
10 junho 2021

Al 2x besteld. Beide keren top. Dacht laatst ik maak het zelf. Maar voor 1 persoon is het echt goedkoper en lekkerder om het door hun te laten maken😊

Anron
4 junho 2021

Hele matige ebi tempura. Koud en zompig. Dat je hier 4 euro voor durft te vragen...zo de prullenbak in... niet gewend in Enschede. Rest was prima.

Marjolein
3 junho 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!